Yvonne Brabander

Bestuurslid

Als organisatiekundige, bestuurder, programmamanager en lid RvT met portefeuille HRM, MD en HR heb ik werkervaring opgedaan via reorganisaties, transities en fusies. Mijn huidige ‘’corebusiness’’ komt neer op het vitaliseren van mensen en organisaties met name in de sectoren B2B, water, geotechniek, infra, woningcorporaties, onderwijs, zorg, gemeenten, productie bedrijven.

Trefwoorden: gedragsverandering, teamvorming, leiderschap, governance. Ik ben een verbinder en entrepreneur en bedenk (sportieve) concepten zodat mensen verder kunnen, projecten kunnen worden ontwikkeld (Running Blind), en er in organisaties sprake is van innovatie.

Naast al deze ervaringen zet ik mijn ervaring als gecertificeerd coach, counselor, mentor en trainer ook in voor het CDA.(CDA coach en mentor). Binnen het CDA heb ik vooral affiniteit met waterschappen, HRM, HRD, MD, organisatieverandering en als bestuurslid CDA-V (Vrouwen; portefeuille HRM en organisatieontwikkeling, politieke thema’s). Je kunt bij mij onder andere terecht voor advies bij werksituaties, bestuur kwesties, het borgen van ethiek, governance en mandaat, loopbaan-en levensvragen, persoonlijke effectiviteit.

Mijn levensmotto’s: “kansen zien en benutten’’, en ‘’voor alles is een oplossing’’.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.